dinitrol.dk Nyheder Dinitrols klimastrategi
Dinitrols klimastrategi

klima

TILLID – TROVÆRDIGHED – SIKKERHED

Ikke bare smukke ord hos Dinitrol.Vi bestræber os dagligt på at leve op til vores værdier til gavn og glæde for vores kunder, samfundet generelt – og os selv.

DU KAN FØLE DIG TRYG HOS OS

Vi arbejder kontinuerligt på at skabe de bedst e relationer til vores kunder, baseret på gensidig respekt, og loyalitet.

Vi holder, hvad vi lover. Vi svigter ikke din tillid. Vi er specialister og stolte af vores fag.Derfor er der mange års erfaring og konkrete facts bag vores ydelser. Du er i gode hænder hos os og kan stole på os.

Det betyder også, at du har sikkerhed for højeste kvalitet på den rustbeskyttelse, vi har givet. Hver gang!

MILJØET LIGGER OS MEGET PÅ SINDE

Vi er stolte af vores grønne profil, hvor vi arbejder på at udføre rustbeskyttelse på en ny klima- og miljøbevidst måde. Til gavn for alle. Det er vores mål, at 80 % af de biler, vi giver rustbeskyttelse, får det helt uden brug af opløsningsmidler. Vel at mærke uden at det forringer kvaliteten af rustbeskyttelsen.

Hvorfor ikke 100 %? Det skyldes ganske enkelt, at de sidste 20 % er ældre biler, hvor man bliver nødt til at anvende produkter med et minimum af opløsningsmidler. I hvert fald med de produkter, der er tilgængelige på markedet i dag. Vi forsøger hele tiden at finde bedre løsninger, og det er naturligvis et mål, at alle biler skal kunne behandles på den mest skånsomme måde for miljøet.

VI ER PÅ VEJ...

I 1970 var indholdet af opløsningsmidler i de produkter, vi var nødt til at anvende, oppe på 70 %. Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi i 2012 er nede på 35 %.Det betyder også, at vi kraftigt har reduceret spildet, som centrene skal bortskaffe. Igen især til gavn for miljøet. Og her taler vi om en reduktion på 50 %!

NYE TESTCENTRE

Din risiko som bilejer for at indånde opløsningsmidlerne og døje med ubehagelige lugtgener er væk. Ligesom arbejdsmiljøet for sprøjteoperatørerne er væsentligt forbedret. (Ja, vi passer også på vores medarbejdere).For at nå vores målsætning, vil vi kontinuerligt teste fremtidens produkter helt uden indhold af opløsningsmidler.

Vi glæder os til at kunne søsætte de første testcentre pr. 1. januar 2013.

NYHED – EFFEKTIV RENSESERVIET

Vi er stolte over at kunne præsentere dig for en ny miljøvenlig renseserviet, vi har udviklet. Den erstatter renseflaskerne, som indeholdt petroleum.

 
Skønhed kommer indefra

Find dit Dinitrol center

Find dit lokale Dinitrol centerFind dit lokale Dinitrol center med vores interaktive danmarkskort 

Nyhedsbrev

:

30 års garanti

Hent folderenHvis du ønsker ekstra sikkerhed for din bil, kan du på de fleste Dinitrol Centre få op til 30 års garanti.

 

Læs vores folder om dinitrol garanti.

Hent vores brochure

Download brochurenLæs vores brochure om dinitrol rystbeskyttelse.

Her kan du læse om alle de fordele der ved at bruge netop denne rustbeskyttelse. Samtidig får dugode råd til hvordan du selv kan være på forkant med rustudviklingen på din bil

Gør det selv

CARVi forhandler en lang række af "gør det selv" produkter som suplement til den egentlige dinitrol behandling.

Her kan du læse om produkter der passer netop dit behov.

Læs mere