dinitrol.dk Nyheder Smukke kvinder indtager Dinitrols rustbeskyttelsescentre
Smukke kvinder indtager Dinitrols rustbeskyttelsescentre

Ja den er god nok! I takt med det stigende antal minibiler, der i øjeblikket ruller ud på vejene i Danmark, så indtager flere og flere kvinder Dinitrols rustbeskyttelsescentre over hele landet. 

Smukke kvinder indtager DinitrolcentreDinitrol sætter derfor fart i en ny rustbeskyttelseskampagne målrettet kvinderne og deres skønhedsunivers.

Ifølge adm. direktør hos Dinitrol, Bjarne Christensen, er kvindernes foretrukne køretøjer nemlig de små og billige biler, som ikke er forberedt til at klare det danske klima. De skal køres direkte til rustbeskyttelsescentret.

- Der kommer langt flere kvinder ind med deres biler end for blot få år siden. Det skyldes minibilerne, som i høj grad også er kvindernes foretrukne. De små og billige biler er bl.a. kendetegnet ved mangelfuld rustbeskyttelse, hvilket betyder, at de ruster allerede inden for bilens første leveår. Det gælder både de retro-smarte modeller til singlerne samt de mere praktiske til familiemødrene, forklarer Bjarne Christensen.

Skønhed og rust kommer indefra

Statistikken viser, at mere end hver femte kvinde i Danmark lever alene, og kvinder i faste forhold har ved tre ud af fire bilkøb afgørende indflydelse på, hvilken model der kommer til at holde hjemme i indkørslen – Herunder supplerende produkter som rustbeskyttelse, ekstraudstyr mm.

- Kvinder har længe været overset i bilbranchen, men nu rykker Dinitrol for alvor i kvinderne med anderledes kampagner direkte udviklet og målrettet til kvinderne skønhedsunivers. Målet er bl.a., at kvinderne skal få øjne op for, at nøjagtig som ægte skønhed kommer indefra, så ruster biler også indefra.  Bilerne holder simpelthen længere, når de er rustbeskyttet, og en sund bil er en sikker bil, fortæller Bjarne Christensen.

Han peger endvidere på, at rigtig mange af de biler, kvinderne kører i er familiens bil nr. to. Og familiens bil nr. to er ikke altid særlig velholdt og sikker, selv om det ofte er den, der transporterer børnene til og fra skole, fritidsaktiviteter mm.

Sikkerhed for et sundt ydre

Dinitrol er med 70 landsdækkende centre Danmarks førende inden for for rustbeskyttelse. Som medlem af Dinitrol-kæden er alle centre automatisk tilknyttet Danmarks eneste godkendte kontrolordning for rustbeskyttelse under Teknologisk Institut. Det giver forbrugerne garanti for pengene. Og Teknologisk Institut har i takt med efterspørgslen øget fokus på de små og billige biler.

- Vores øgede kontroller viser, at for en lang række af de små og billige biler, er der en del mangler i forbindelse med samlingerne på undervognen.  Samtidig er den grundlæggende rustbehandling fra fabrikken ofte sparet væk. Derfor er det vigtigt at forebygge inden fugt trænger ind i f.eks. samlinger og rusten begynder at tage fart, siger Jan Helbo fra Teknologisk Institut.

Både Teknologisk Institut og FDM anbefaler, at køre direkte til rustbeskyttelsescentret, hvis du køber en af de populære minibiler.

 
Skønhed kommer indefra

Find dit Dinitrol center

Find dit lokale Dinitrol centerFind dit lokale Dinitrol center med vores interaktive danmarkskort 

Nyhedsbrev

:

30 års garanti

Hent folderenHvis du ønsker ekstra sikkerhed for din bil, kan du på de fleste Dinitrol Centre få op til 30 års garanti.

 

Læs vores folder om dinitrol garanti.

Hent vores brochure

Download brochurenLæs vores brochure om dinitrol rystbeskyttelse.

Her kan du læse om alle de fordele der ved at bruge netop denne rustbeskyttelse. Samtidig får dugode råd til hvordan du selv kan være på forkant med rustudviklingen på din bil

Gør det selv

CARVi forhandler en lang række af "gør det selv" produkter som suplement til den egentlige dinitrol behandling.

Her kan du læse om produkter der passer netop dit behov.

Læs mere