dinitrol.dk Nyheder Hundredevis af bilejere i Syddanmark fuppet af tysk autoværksted
Hundredevis af bilejere i Syddanmark fuppet af tysk autoværksted

tv_syd Pas på mangelfulde Undervognsbehandlinger til salg på diverse dealsites.

Det lød næsten for godt til at være sandt - Og det var det også! Med tilbud fra deal.dk kunne bilejere i trekantsområdet spare 1600 kr. på en ægte Dinitrol undervognsbehandling udført på et tysk "kvalitetsværksted". Men det tyske værksted, ASD Automobile, er ikke en del af Dinitrol kæden, og derfor blev mindst 100 bilejere taget grundigt ved næsen, viser en kontrol som Teknologisk Institut har udført. Dinitrol kæden tilbyder nu et gratis eftersyn af bilerne samt et tilbud til bilejerne på at få rustbeskyttelsen udført korrekt og udbedre eventuelle skader. ASD Automobile har igen forsøgt at reklamere via savemyday.dk, byensscoop.dk, dagensbedste.dk og menuspot.dk med samme behandling og "kvalitet".

Bilister kører rundt med falsk tryghed

Hos Teknologisk Institut har man testet en af de biler, der er rustbeskyttet på et tysk autoværksted i forbindelse med et tilbud på 1600 kr. for en ægte Dinitrol behandling. Og konklusionen er rystende læsning. Langt den overvejende del af køretøjets hulrum på såvel den øverste del af køretøjet som døre, stolper, front og bagklap, baghjørner i bagagerum, længde- og tværvanger i motorrummet, har ikke fået tilført rustbeskyttende produkter.

Se udsendelse fra TV Syd og den udførte behandling hos ASD Automobile

Se opfølgende indslag fra TV Syd: Flere dealsites sælger falske Dinitrolbehandlinger i Tyskland

- Den udvendige bundplade har fået tilført rustbeskyttende produkt, som ikke vurderes at tilføre nogen form for rustbeskyttende værdi, da den anvendte behandlingsform ikke er den rette. Desuden er udførelsen tilfældig og med manglende kvalitet og ensartethed. Samtlige stikprøvekontrollerede hulrum på den udvendige vognbund som vanger, forbro og bagbro, bærearme, bagpanel og forpanel, bagvanger i hjulkasserne er generelt mangelfuld behandlet eller helt uden rustbeskyttende produkt, lyder konklusionen fra en rystet Jan Helbo hos Teknologiosk Institut, der fører kontrol med danske rustbeskyttelsescentre.

Klage skal ske til tilbudssites

Ifølge Bjarne Christensen, der er adm. direktør hos Dinitrol, er der i første omgang tale om ca. 100 bilejere, der har taget turen til Tyskland. Men Dinitrol er i øjeblikket ved at undersøge andre tilbudssites, der samarbejder med det tyske autoværksted og tallet kan derfor hurtigt blive langt højere. Ud over at det tyske autoværksted uden dokumentation har slået sig op på at levere en ægte Dinitrol undervognsbehandling, så har de også brugt et falsk Dinitrol logo i annoncerne på bl.a. deal.dk.

- For at sikre andre bilejere mod lignende fup-tilbud fremover, så opfordrer vi bilejerne til at tjekke på www.dinitrol.dk inden de siger ja til et lignende tilbud. Her kan de se om det enkelte center er medlem af Dinitrol kæden. Når et center er med i Dinitrol kæden, så er man automatisk tilknyttet Danmarks skrappeste kontrolordning under Teknologisk Institut, hvor vi udfører rustbeskyttelse efter nøje fastlagte krav. Så har forbrugerne garanti for pengene, forklarer Bjarne Christensen.

Se artikel fra dagens.dk om værdiløseundervognsbehandlinger hos ASD Automobile i Tyskland

Som udgangspunkt er det den der modtager betaling fra dig som forbruger, der har ansvar for, at man får, hvad man har betalt for. Du skal altså klage til kuponudbyderen. Dette princip er fastslået i en lang række sager i forbrugerklagenævnet.

De uheldige danskere, der har taget turen til Tyskland får nu mulighed for at få efterset deres bil gratis og få tilbudt en pris på en ægte Dinitrol behandling samt udbedring af eventuelle skader. De skal tage kontakt til Dinitrol Centrene i enten Fredericia, Vejle, Kolding, Tønder, Vojens Horsens eller Aarup via www.dinitrol.dk

 
Skønhed kommer indefra

Find dit Dinitrol center

Find dit lokale Dinitrol centerFind dit lokale Dinitrol center med vores interaktive danmarkskort 

Nyhedsbrev

:

30 års garanti

Hent folderenHvis du ønsker ekstra sikkerhed for din bil, kan du på de fleste Dinitrol Centre få op til 30 års garanti.

 

Læs vores folder om dinitrol garanti.

Hent vores brochure

Download brochurenLæs vores brochure om dinitrol rystbeskyttelse.

Her kan du læse om alle de fordele der ved at bruge netop denne rustbeskyttelse. Samtidig får dugode råd til hvordan du selv kan være på forkant med rustudviklingen på din bil

Gør det selv

CARVi forhandler en lang række af "gør det selv" produkter som suplement til den egentlige dinitrol behandling.

Her kan du læse om produkter der passer netop dit behov.

Læs mere