dinitrol.dk Nyheder
Sidste nyt
Hundredevis af bilejere i Syddanmark fuppet af tysk autoværksted

tv_syd Pas på mangelfulde Undervognsbehandlinger til salg på diverse dealsites.

Det lød næsten for godt til at være sandt - Og det var det også! Med tilbud fra deal.dk kunne bilejere i trekantsområdet spare 1600 kr. på en ægte Dinitrol undervognsbehandling udført på et tysk "kvalitetsværksted". Men det tyske værksted, ASD Automobile, er ikke en del af Dinitrol kæden, og derfor blev mindst 100 bilejere taget grundigt ved næsen, viser en kontrol som Teknologisk Institut har udført. Dinitrol kæden tilbyder nu et gratis eftersyn af bilerne samt et tilbud til bilejerne på at få rustbeskyttelsen udført korrekt og udbedre eventuelle skader. ASD Automobile har igen forsøgt at reklamere via savemyday.dk, byensscoop.dk, dagensbedste.dk og menuspot.dk med samme behandling og "kvalitet".

Læs mere…

 
Tilbudssites snyder tusindvis af danske bilister med fup-rustbeskyttelse
advarlsel_pas_p_falske_undervognsbehandlinger

Flere og flere uautorisrede rustbeskyttelsescentre forsøger at tjene hurtige penge ved at benytte Dinitrol navnet og logo, for derved at tilbyde Dinitrol kvalitetsbehandlinger til uhørt lave priser. Det lyder næsten for godt til at være sandt - og det er det også!

De populære tilbudssites som bl.a. Dagensbedste, Savemyday og Deal.dk sælger jævnligt deals på undervognsbehandlinger til under 2.000 kroner. Men bilejerne bliver typisk taget grundigt ved næsen. Det viser en række kontroller, som FDM og Teknologisk Institut har udført på biler, der er blevet 'rustbeskyttet' via tvivlsomme leverandører til de populære tilbudssites. Tusindvis af bilister kører nu vinteren i møde uden rustbeskyttelse.

Læs mere…

 
Smukke kvinder indtager Dinitrols rustbeskyttelsescentre

Ja den er god nok! I takt med det stigende antal minibiler, der i øjeblikket ruller ud på vejene i Danmark, så indtager flere og flere kvinder Dinitrols rustbeskyttelsescentre over hele landet. 

Smukke kvinder indtager DinitrolcentreDinitrol sætter derfor fart i en ny rustbeskyttelseskampagne målrettet kvinderne og deres skønhedsunivers.

Ifølge adm. direktør hos Dinitrol, Bjarne Christensen, er kvindernes foretrukne køretøjer nemlig de små og billige biler, som ikke er forberedt til at klare det danske klima. De skal køres direkte til rustbeskyttelsescentret.

- Der kommer langt flere kvinder ind med deres biler end for blot få år siden. Det skyldes minibilerne, som i høj grad også er kvindernes foretrukne. De små og billige biler er bl.a. kendetegnet ved mangelfuld rustbeskyttelse, hvilket betyder, at de ruster allerede inden for bilens første leveår. Det gælder både de retro-smarte modeller til singlerne samt de mere praktiske til familiemødrene, forklarer Bjarne Christensen.

Læs mere…

 
Minibiler dumper i rustbeskyttelse

Derfor bør man straks ofre en undervognsbehandling på den nye bil, mener FDM, af Kurt Hedevang

De kører godt, de kører langt på literen – og ikke mindst er de billige. Men nu tyder noget på, at de måske er for billige. Det handler om de populære minibiler, der ifølge Bilbasen.dk udgør op til 85 pct. af nyvognssalget i Danmark.

Nu slår bilistorganisationen Forenede Danske Motorejere, FDM, nemlig fast, at rustbeskyttelsen af minibilerne er så mangelfuld, at det er nødvendigt med en supplerende undervognsbehandling, inden bilerne ruller ud på de saltede danske veje.

Læs mere…

 
Dinitrols klimastrategi

klima

TILLID – TROVÆRDIGHED – SIKKERHED

Ikke bare smukke ord hos Dinitrol.Vi bestræber os dagligt på at leve op til vores værdier til gavn og glæde for vores kunder, samfundet generelt – og os selv.

DU KAN FØLE DIG TRYG HOS OS

Vi arbejder kontinuerligt på at skabe de bedst e relationer til vores kunder, baseret på gensidig respekt, og loyalitet.

Vi holder, hvad vi lover. Vi svigter ikke din tillid. Vi er specialister og stolte af vores fag.Derfor er der mange års erfaring og konkrete facts bag vores ydelser. Du er i gode hænder hos os og kan stole på os.

Det betyder også, at du har sikkerhed for højeste kvalitet på den rustbeskyttelse, vi har givet. Hver gang!

Læs mere…

 
Bilen skal rustbeskyttes fra ny

Alle nye biler bør rustbeskyttes fra ny for at forlænge bilens levetid, da bilerne ikke er produceret til det danske klima.

rustbeskyttelse af bil

Sådan lyder de nye anbefalinger fra Teknologisk Institut og FDM til bilejerne. Vil du sikre din bil en lang levetid, så bør du få den rustbeskyttet, når du køber den. Selvom det er sure penge midt i bilkøbet, så tjener det sig ofte ind på den lange bane.

Den første rustbeskyttelse er den vigtigste, da man her sikrer, at man får beskyttet alle de dele, som ikke er beskyttet fra fabrikkens side, da bilerne ikke er produceret til det danske klima. Følger man det råd, kan man nøjes med at rustbeskytte bilen, når den trænger, og her er det en god idé at få en uvildig til at vurdere behovet”, siger Jørgen Jørgensen, afdelingsleder i FDMs tekniske rådgivning.

Læs anbefalingen fra FDM

 
Dinitrol indfører landsdækkende billeddokumentation på rustbeskyttelse

Det er de færreste bilejere, der ved, hvor meget der kræves, når en bil skal rustbeskyttes.

Samtidig er det svært for forbrugerne at gennemskue om rustbeskyttelsen er udført efter forskrifterne.Den uigennemsigtighed maner den landsdækkende kæde af rustbeskyttelsescentre, Dinitrol, nu til jorden med indførelsen af billeddokumentation ved førstegangs behandlinger på næsten alle 70 rustbeskyttelsescentre. Samtidig indføres det miljøvenlige Varm Voks sprøjtesystem successivt på alle centre.

Læs mere…

 
Dinitrol kontrolleres af teknologisk Institut

Se hvordan Teknologisk Institut foretager kvalitetskontrol hos Dinitrol

Teknologisk Institut kontrollerer DinitrolFor at du kan være sikker på at undervognsbehandlingen lever op til dinitrols standard som verdens bedste rystbeskyttelse, er alle Dinitrolcentre underlagt Teknologisk Institut's kontrolordning.

Teknologisk Institut udfører uanmeldte stikprøvekontroller på alle vores Dinitrolcentre i hele landet. Teknologisk Instituts medarbejdere kontrollere ralle bilens hulrum og vanger for at se om undervognsbehandlingen lever op til Dinitrols høje standard.

Klik på billedet for at se videoen.

Se også: Bedst i test BASTA!

 
Rustbeskyt din bil i foråret

To hårde vintre i træk med ekstreme mængder salt slider hårdt på den danske bilpark

Saltvogn på de danske gaderTo hårde vintre i træk med ekstreme mængder salt slider hårdt på den danske bilpark, og derfor råder Teknologisk Institut danske bilejere til at få efterset bilerne - Også de biler, der allerede er rustbeskyttet, da sneen kan have slidt rustbeskyttelsen væk.

Den landsdækkende kæde af rustbeskyttelsescentre, Dinitrol, råder bilejerne til at rustbeskytte allerede her i foråret, fordi stigende temperaturer giver stigende rustproblemer.

Både Teknologisk Institut og den landsdækkende kæde af rustbeskyttelsescentre, Dinitrol, opfordrer bilejere til at rustbeskytte bilen allerede i foråret. De ekstreme mængder salt der bruges i disse hårde vintre blandet med fugt og forår, betyder ifølge teknisk chef hos Dinitrol, Mogens Vestergaard Hansen, at rustdannelsen på bilerne for alvor vil tage fart i de varme forårsmåneder.

Læs mere…

 
Bedst i test BASTA!

bastaDinitrol Center Hillerød blev en klar vinder da FDM og TV2's forbrugerprogram Basta testede kvaliteten på en række rustbeskyttelsescentre.

De to vindere af FDM testen er henholdsvis Dinitrol Center Hillerød og Dinitrol Center Rødovre.

Indehaver Bjarke Nielsen peger på vigtigheden af, at der via tilslutningen til Danmarks eneste godkendte kontrolordning, der varetages af Teknologisk Institut, stilles specifikke krav til de enkelte rustbeskyttelsescentre og til selve behandlingen. Samtidig har Dinitrol Center Hillerød nu indført billeddokumentation.

Garanti for pengene

Det er svært for forbrugerne at se, om rustbeskyttelsesarbejde er udført ordentligt og grundigt, men da vi udfører rustbeskyttelse efter nøje fastlagte krav, så har forbrugerne garanti for pengene. Det gode resultat overrasker os ikke, men vi er glade for, at der nu kommer fokus på, at der er stor forskel på rustbeskyttelse, forklarer Bjarke Nielsen.

Flere Dinitrolcentre indfører billeddokumentation

Læs mere…

 
Kontrolordning for rustbeskyttelse overhaler FDM undersøgelse

ab-stand-sprjtemand-006FDM's undersøgelse af den danske rustbeskyttelsesbranche viser, at 20 procent af behandlingerne ikke er udført tilfredsstillende.

Dette billede er ikke retvisende, hvis man tager udgangspunkt i Danmarks eneste godkendte kontrolordning - VKO-R, der varetages af Teknologisk Institut. Her er antallet af fejlbehandlinger reduceret til fem procent. Det er da også medlemmer af kontrolordningen, der kommer bedst ud af FDM og forbrugerprogrammet Bastas test.

Læs mere…

 
«FørsteForrige12NæsteSidste»

Side 1 af 2
Skønhed kommer indefra

Find dit Dinitrol center

Find dit lokale Dinitrol centerFind dit lokale Dinitrol center med vores interaktive danmarkskort 

Nyhedsbrev

:

30 års garanti

Hent folderenHvis du ønsker ekstra sikkerhed for din bil, kan du på de fleste Dinitrol Centre få op til 30 års garanti.

 

Læs vores folder om dinitrol garanti.

Hent vores brochure

Download brochurenLæs vores brochure om dinitrol rystbeskyttelse.

Her kan du læse om alle de fordele der ved at bruge netop denne rustbeskyttelse. Samtidig får dugode råd til hvordan du selv kan være på forkant med rustudviklingen på din bil

Gør det selv

CARVi forhandler en lang række af "gør det selv" produkter som suplement til den egentlige dinitrol behandling.

Her kan du læse om produkter der passer netop dit behov.

Læs mere